Vi hjälper er att växa

Vi vet att rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Med hjälp av oss får ni rätt kompetens på plats och ni slipper lägga tid på en rekryteringsprocess, tid som istället användas till att fokusera på er kärnverksamhet.  Extrabemanning AB har många års erfarenhet från rekrytering och bemanning, detta gör att vi har ett stort nätverk av konsulter samt god kännedom och förståelse för ditt behov. Genom vårt stora nätverk och konsulter gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och kostnadseffektivt. Effektiv rekrytering handlar naturligtvis också om att hitta en person med rätt kvalifikationer och personliga egenskaper för uppgiften.

Vi har team som arbetar nischat för att du ska få rätt hjälp och underlätta processen. Vår främsta uppgift är att förenkla ditt arbete genom att hjälpa dig täcka akuta och långvariga vakanser med rätt kompetens. Vi känner till många av de utmaningar du som chef ofta stöter på. Vi förstår det hårda arbete du gör och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov!

Bemanning eller rekrytering? Vi hjälper till!

Bemanning: När ert personalbehov varierar kan det vara en god idé att hyra in en eller flera konsulter. Exempel på tillfällen kan vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vikariebehov. Genom vår bemanningstjänst ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det.

Rekrytering: Rekrytering passar när ditt behov av personal är mer långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. Våra rekryterare hjälper er genomföra hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning, och ger er tillgång till vårt nätverk.

Extrabemmaning AB jobbar med rekrytering och bemanning i många branscher, bland annat:

  • Tjänstemän
  • Vårdpersonal
  • Eventpersonal
  • Servicepersonal
  • Logistik
  • Studenter

Vi ger dig möjligheten att vara delaktig i urvalet och påverka kravprofilen på konsulter som presenteras till dig. Du får en helt transparent presentation där du har möjlighet att granska konsultens erfarenhet och kompetens. Genom att erbjuda kvalitetssäkrad högkvalitativ bemanning och rekrytering samt lösningar anpassade till just din verksamhet kan vi hjälpa er att frigöra tid så att ni kan fokusera på det ni gör allra bäst, att förbättra er verksamhet och få den att växa!

Vi är gärna en del av förbättringsarbetet på din arbetsplats och fungerar som ditt bollplank om du behöver hjälp med något, vi gör gärna det lilla extra.

Arbetsgivare
Scroll to top